INCOME LIFE

Pravno obvestilo

Vse pravice so pridržane. Informacije in dokumenti na spletni strani INCOME so predmet avtorske zaščite in drugih oblik zaščite intelektualne lastnine avtorjev projekta.

Objavljene informacije in dokumenti so informativne narave in so lahko reproducirani le v nekomercialne namene. Nalaganje, predvajanje in tiskanje vsebin je dovoljeno le za osebno, domačo rabo, prepovedano je spreminjanje označb o avtorskih pravicah, drugih obvestil o pravicah intelektualne lastnine ali obvestil o drugih pravicah.

Avtorji spletnega mesta si prizadevamo za ažurnost, točnost in popolnost vseh podatkov in informacij na spletni strani, vendar za njihovo dejansko ažurnost, točnost in popolnost ne prevzemamo nikakršne odgovornosti.

Uporabniki dostopajo do spletne strani na lastno odgovornost. Avtorji ne odgovarjamo za morebitno škodo zaradi motene ali onemogočene rabe spletne strani ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Avtorji prav tako ne prevzemamo nobene odgovornosti za vsebino in delovanje spletnih strani, ki so povezane s to spletno stranjo.

Avtorji si pridržujemo pravico, da spletno stran kadar koli spreminjamo brez predhodnega obvestila, in sicer tako vsebinsko kot oblikovno.